Inbrott

Det förväntas förmodligen att jag kommenterar, men jag låter P sköta snacket. Jag säger förmodligen nåt som jag kommer att få ångra eller som folk ska snacka om. Kan tänka mig att det t.om finns en del som tycker det är rätt åt oss.

Avslutar kort med att om jag kommer på eller hittar jag dem som varit inne här kommer jag att koka lim på dem. Välj mellan mitt limkok eller Pelles Whoop-ass. Idioter. Än är jag inte rädd, jag är arg.

Alla tips emottages tacksamt.

Se nedan.

Inbrott


Kommentarer
Postat av: Eva Larsson

Hallå! Det är inte rätt åt er, att ni fått inbrott...det är hemskt.i onsdags var det inbrott i Lunde, på morgonen. Jag som har larm, som står i kartongen...det ska upp nu när J kommer hem.Om ni har Folksam, så får ni larmet... värt att kolla upp.

så otäckt, att nån varit inne medans man sover,eller är hemma....finns många tänk om... Och jag lovar, att om jag ser eller hör nåt...så ska dom lemlästas...i promise you...Jädra typer som finns omkring här, blir mer och mer. Det finns nog ingen som tycker att det är rätt åt er, tvärtom... man tänker ...om det hade varit inbrott hos mig hur hade jag reagerat??? Samma lika... grrrr. Hoppas dom åker fast SNARAST! (har alla lampar tända dygnet runt sen i onsdags).

2009-10-25 @ 07:12:59
Postat av: Maria Sandin (jobbarkompis till Pelle)

Pelle m familj, lider med er. Fy f--n för känslan av att nån obehörig varit inne i ens hem, när man själv befinner sig där, sovande dessutom med det värdefullaste man har - sina barn. Tack och lov så så kom ingen av er till skada. Prylar kan man ersätta, men inte er.

Finns tydligen ingen respekt för "mitt och ditt" längre.

Men ge inte upp, bli förbannade men inte rädda. Instalera larm i både företaget och hemma.

2009-10-25 @ 10:18:30
URL: http://airams.blogg.se/
Postat av: Malin G

Fy fan så otäckt. Det var en sån där inbrottsvåg för några år sedan i Umeå, där de gick in när folk låg och sov. Vi har skaffat larm. Känns tryggare så. Skönt att ni är oskadda, man vet ju aldrig vad det finns för jävla idioter. Kram.

2009-10-26 @ 07:35:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0