Sometimes...


Uppdate

Uppdatering på min hälsa är att jag med all sannolikhet haft en liten blödning (som enbart syns på ryggmärgsvätskan?)…gah…och kanske har narkolepsi, allt från svininfluensasprutan. MEN – jag mår bra nu och jobbar heltid iaf ett tag. Förutom att jag då ska på psyket och prata om hur ”det är att vänta länge på ett besked som kan innebära en livslång sjukdom”. Vården är underbar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Va fan är det i helvete frågan om.... jag tror jag svimmar....

What ??


Dag nr 3 på 2012

Jag läste någonstans att en allvarlig sjukdom kan ge livskris. Sånt man inte pratar om. Du är ju hemma, ser ut som vanligt.... Men det var nån som sa att ett besked eller aning om sjukdom kan ge livskris. Bara så ni vet.



Nytt år

Det är ett nytt år. 2012. 2011 kommer att minnas som det jävligaste på länge. Faktiskt. Hela vintern, med sjukdomar och annat skit och en kamp mot tid, pengar och energi. Nu är året slut, barnen ett år äldre och jag har bytt hårfärg, har griller i skallen och ont i huvudet konstant. Inget vidare år det var, så jag hoppas på ett bättre 2012.

Kan nån lova mig att det blir bättre ??

RSS 2.0