Tjo flöjt

Happ. Så var helgen slut . Jo, så ser jag på saken i och med att söndagen är nådd, är helgen slut.
 
Det låter tok-knäppt men sannolikt en följd av ett veckopendlande på gymnasiet. Söndagar betydde att man skulle ta bussen och en gigantisk fjällvandrarryggsäck och åka till Lycksele. I ryggsäcken låg mat, nytvättade kläder och en ny vecka. Varför man släpade hem smutstvätt är ju en gåta, men första året gjorde jag det.
 
Tvättmaskinen upptäckte vi efter något år stod i källaren på hyreshuset och att man bokade tid och utförde denna avancerade syssla själv. Jävla bortskämd snorunge man var, minst sagt =)

Vad ska man säga ??

Ja, vad säger man ? Livet har förändras en del sedan blogg var blogg men va fan, jag är samma person, bara mer ärrad, ohyggligt mer ärrad.
 
För er som inte vet så var jag en av de som råkade ut för de biverkningar som alla skjöt i sig, alla som är samma personer som så klart klagar på andra, eller har agg emot knarkare eller annat "löst folk". Eftersom jag mött så gnagande dålig motsvarighet i vården, hur människor far illa av var s.k. professionella skrivit ut till personen, och sedan sitta och gotta sig i läkarlön, när jag ser de som jag, farit jävligt illa av bland annat medicinering som jag själv fått ta initivativ till att sätta ut. Jag kan säga med enkla ord. Jag hatar vården, fastän jag behöver den. Det är en hat-kärlek förhållande, jag älskar att all personal vill hjälpa och att man bryter nåt inte påverkar mer än att ortopeden behöver vara med på banan. Hallå - surprise - alla påverkas av en fysisk skada. Min tog över 1.5 år att läka. Prova det och kommentera.
 

RSS 2.0