Man undrar...

Igår när jag hade jobbat klart vid halv åtta  på kvällen, axeln värkte och magen kurrade, så lade jag mig med min son för att han skulle somna. I morse kl 7 vaknade jag fullt påklädd i hans säng. Jag hoppar upp ur sängen och undrar varför det inte är några lampor tända, och varför min förbannade telefon tjuter en konstig signal. Jag förstår kanske 30 sekunder senare att det faktiskt är väckarklockan och att jag sovit hela natten påklädd i Zebbans säng.

Man skulle kunna tro att jag var stenpackad och smullit av i hans säng. Så hade jag kunnat förstå förvirringen vid uppvaknandet. Men det var en vanlig torsdagkväll, som jag slocknade. En vanlig fredagmorgon när jag vaknade. Man undrar över sig själv....


Ikväll ska man få lite klet i håret, bort med de grå.

Praetereo censeo Carthaginem esse delectat.Miranda Bailey

Greys Anatomy är ett av de program som jag faktiskt följer på tv. Igår börjar Pelle plötsligt att tokskratta när Miranda väljer ut vilken av läkarna som ska få vara med och operera ett ingrepp. "Hon är som du, ni har samma stil".... Hmm....

Okej.  Bara att inse att jag gillar hennes stil.. och nu förstår jag varför. Jag är så själv :-) Man skulle ju ha kunnat önska att man var en ljuv vacker person, som har nån spännande personlighet på nåt sätt. Men nä, så är det inte. Bara att face the facts.

Bara att hålla tummarna......Henrik Schyffert

När jag gick på gymnasiet så var bland det roligaste som gick på tv  "I Manegen med Glenn Killing". Det var så roligt så man nästan dog. Varje gång. Det var på början av 90-talet.

Nu kommer han til Kramfors, av alla ställen, med sin show.  Jag har så klart bokat en biljett.
Igår var vi ute på en promenad i kylan. Jag drog Zebaztian på skoterbobben och Pelle skulle gå med bort till Pia och Mogge. Låter fint. Jag tog på mig ett par byxor som jag införskaffade  förra vintern, med tryckknapp ovanför gylfen. Passade utomordentligt förra vintern. Men nu, näääää, knappjäveln åkt eupp hela tiden och med det också gylfen  - magen kom ut som ett brev på posten.  Extremt obekvämt, och så klart inte så smickrande.

Grus på vägen, bobben gick trögt och monstret gnällde. Sist men inte minst, har Pelle ett sånt förbannat diskbrock/ischias eller vad det nu är, så han kunde nästan inte gå hem. Såg ut som ett fyllo som raglade fram.
Hemskt - stämningen var på topp i 10-gradig kyla vid halvåtta tiden i går kväll.

Nu vill jag att det ska bli nåt...........

Totally Tuesday

Jadå, så var den första dagen på veckan avklarad. Efter neger... förlåt, chokladbollskladdande, diskande, vika tvätt, hänga tvätt, lägga monster, så tänkte jag. Gud så skönt, ikväll ska jag ligga tidigt. Kunde jag somna...... nääääää ?? Jag började tänka på en massa skit på jobbet - jag ska verkligen inte dra på mig ansvar, jag mår nog egentligen bäst utan. Men, jag kan ändå inte låta bli, det faller på mig naturligt. Snacka om att man har en dålig idiotmagnet i pannan......

Tjo och tjim !!!!!! :-) Min kompis Lena, har dessutom börjat blogga !! KUL !! läs här:


Förutom det så fyllde  världens, och nu menar jag VÄRLDENS bästa Fia år igår !!

KRAM !!!!!!!!!


Det blåser och snöar...

Kolla min nya bloggdesign ! Snygg om jag får säga det själv ! Tack för hjälpen !!!!!!

Idag ser man knappt handen framför sig - jag har trasiga naglar, och smutsigt hår. Hur kan det vara så här jävligt på en måndag ? Kanske för att det är måndag.. ??

I övrigt kan man väl i stora säga att det är bra som vanligt. Mycket spännande saker som händer, inte direkt för mig, men runt omkring mig. Jag är spänd på att SE vissa saker, höra om andra.

Köksön blev klar i torsdags också, snacka om bästa idén på länge...

Nä, nu måste jag börja gräva i högen som kallas jobb, nån struktur måste infinna sig omgående.Men jag har ju rätt skojiga strumpor, om jag får säga det själv.. :-)


Baka

Jag bakade igår. En brownievariant med kokostäcke - grymt gott, och väldigt, väldigt onyttigt men satan i gatan så gott.

Vi vände tillbaka sängskrället också, och herrejisses så skönt det var att sova med huvudet åt rätt håll. Jag märkte inte ens att det lilla monstret kröp ner inatt med sina kalla fötter. Märkligt.

Ikväll är det jobb som gäller för hela slanten - naglar, naglar. 

Här är ett exempel:

 

Tjing tjong.


Jag skulle dessutom titta ut lite klockor till arbetet,men det slutade med att jag köpte en till mig själv...


Hosta och snarka, efter kaffe

Ingen bra idé. Två koppar kaffe, på kvällen efter sju - betyder att jag är trött men ögonen kan inte stängas. Jag kan inte sova. Snarkar gör den ena, hostar gör den andra, fiser gör den tredje, katten alltså. Men morgon blir det på nåt sätt ändå, så here I am.

Jag kan dock konstatera att jag inte haft ett sånt trivsamt jobb på mycket länge. Jag känner när jag åker hit att jag gärna vill vara här. Det måste betyda att flera års kamp för jobb i Kramfors, är värt mödan.


Tjing.


Min personlighet

Jag fick tips om ett test:

Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.


Karriärer som skulle kunna passa dig:


Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.


Is this me ?

I´m back !

Efter några dagars fundering tänker jag. Okej, jag får göra om konceptet lite. Men jag vill blogga.

Det känns som om min blogg kommer vara garanterat pumpsfri. Dvs "inga bilder på ett par snygga pumps jag såg i affären på väg till dagis" Snarare en dagbok fylld med mänsklighet. Vacklande självförtroende, torra, pinsamma vardagliga situationer. Dåligt samvete, prestationsångest och förhoppningsvis hög igenkänning. Hederlig jävla underbar vanlighet.

Så där ja.


RSS 2.0